'Chelsea onderhandelt met Sevilla over man van tachtig miljoen euro'

'Chelsea onderhandelt met Sevilla over man van tachtig miljoen euro'

Gepubliceerd: dinsdag 27 juli 2021 om 16:45di 27-07-2021 om 16:45

Chelsea heeft het oog laten vallen op Jules Koundé. De centrumverdediger van Sevilla staat in de nadrukkelijke belangstelling van vele topclubs, maar Chelsea wil doorpakken.

Dat melden transferexpert Fabrizio Romano en de Engelse kwaliteitskrant The Guardian. Chelsea en Sevilla hebben de onderhandelingen geopend, zo klinkt het. "Hij is het eerste doelwit op de positie van centrale verdediger. De onderhandelingen voor een akkoord zijn onderweg", aldus Romano. Koundé zelf heeft wel oren naar een overgang naar Stamford Bridge. Romano weet dat de Fransman bij zijn volgende club Champions League wil spelen.

Chelsea zal het in de onderhandelingen met Sevilla niet makkelijk krijgen. In het contract van Koundé staat naar verluidt een afkoopsom van tachtig miljoen euro. Dat hoeft niet per se het bedrag te zijn dat Sevilla koste wat kost wil hebben, maar zeker is wel dat Chelsea diep in de buidel zal moeten tasten. De club is echter niet van plan om tachtig miljoen neer te leggen.

Koundé heeft de clubs voor het uitkiezen. Onder andere Manchester United, Tottenham Hotspur en Real Madrid zouden een bod willen voorbereiden op de 22-jarige revelatie van het afgelopen La Liga-seizoen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws