Wild gerucht uit Italië: Raiolo praat in Premier League over transfer De Vrij

Wild gerucht uit Italië: Raiolo praat in Premier League over transfer De Vrij

Gepubliceerd: dinsdag 27 juli 2021 om 14:26di 27-07-2021 om 14:26

Opvallend nieuws uit Italië: Stefan de Vrij staat mogelijk voor een transfer naar de Premier League. Everton ziet het wel zitten om de 29-jarige verdediger naar Engeland te halen. Mino Raiola zou hem al hebben aangeboden.

Het Italiaanse Tuttosport pakt dinsdag uit met het opvallende nieuws. De Vrij ontpopte zich de laatste jaren tot één van de beste verdedigers in de Serie A en was ook op het mislukte EK van het Nederlands elftal in topvorm, maar zou na het kampioensjaar van Inter zomaar kunnen vertrekken.

Volgens de krant uit Turijn hebben er zelfs al gesprekken plaatsgevonden tussen Premier League-clubs en Raiola. Everton zou het meest concreet zijn, al heeft Inter nog geen bod ontvangen.

De Italiaanse topclub verkeert financieel in zwaar weer. Mogelijk wil de club nog voor 80 miljoen euro aan spelers verkopen. Eerder deed Internazionale Achraf Hakimi al voor 60 miljoen van de hand aan Paris Saint-Germain. De waarde van De Vrij wordt op dit moment geschat op 50 miljoen euro.

Het is maar de vraag of De Vrij zelf de overstap naar Everton ziet zitten. De nummer tien van het afgelopen Premier League-seizoen speelt geen Europees voetbal komend seizoen. Met Inter pakte hij de landstitel en is hij verzekerd van Champions League-voetbal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws