'Geplaagde Rooney blesseert eigen speler: maandenlang niet beschikbaar'

'Geplaagde Rooney blesseert eigen speler: maandenlang niet beschikbaar'

Gepubliceerd: dinsdag 27 juli 2021 om 13:45di 27-07-2021 om 13:45

Wayne Rooney heeft opnieuw vanwege een opmerkelijke reden de publiciteit gehaald. De Derby County-manager heeft één van zijn eigen spelers geblesseerd, met een maandenlange absentie tot gevolg, met Sky Sports.

De all time topscorer van de Engelse nationale ploeg deed mee aan de training van The Rams en kwam in duel met Jason Knight. Dat pakte volgens Sky Sports slecht uit voor de twintigjarige Ier, die een enkelblessure opliep en mogelijk drie maanden lang niet kan spelen.

Daarmee heeft Wazza, die in de loop van het vorige seizoen Phillip Cocu opvolgde, zichzelf geen goede dienst bewezen. Het financieel geplaagde Derby County kampt met een transferverbod en heeft al de grootste moeite om een volwaardige selectie samen te stellen. Amper twee weken voor de eerste competitiewedstrijd tegen Huddersfield Town staan er negen (!) senior players onder contract, onder wie Knight.

In de tussentijd stond Rooney ook in de belangstelling van de boulevardpers, nadat er foto's van hem in het bijzijn van jonge, schaars geklede vrouwen opdoken. De politie is inmiddels ingeschakeld, om zich over deze zaak te buigen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws