Vanaf 13 augustus volle stadions, maar: Regeling bezoekende fans is onduidelijk

Vanaf 13 augustus volle stadions, maar: "Regeling bezoekende fans is onduidelijk"

Gepubliceerd: dinsdag 27 juli 2021 om 10:10di 27-07-2021 om 10:10

Vanaf 13 augustus kunnen supporters met hun Covid Safe Ticket het stadion weer volledig bezetten. De regeling van bezoekende supporters is echter nog niet duidelijk. Dat zei Erik Gerits van KRC Genk in Het Belang van Limburg.

KRC Genk kan vrijdag tegen KV Oostende 5.000 supporters ontvangen. Dat is een fractie van de 24.000 plaatsen in de Luminus Arena. "Wij zijn dolgelukkig dat de eerste stap gezet is en we weer mét de steun van de supporters tegenstrevers kunnen ontvangen. Wij weten welk gigantisch verschil dat kan maken."

Vanaf 13 augustus kan er omgeschakeld worden naar volle stadions, indien bezoekers over een Covid Safe Ticket beschikken (negatieve test, volledige vaccinatie of hersteld van corona). Over bezoekende supporters weet met nog niets.

KRC Genk speelt 14 augustus voor eigen publiek tegen OH Leuven, dan kan het stadion dus al terug vol zitten. "Eén dag eerder gaan de nieuwe protocollen in. Dan mag iedereen die dubbel gevaccineerd is of een recente negatieve PCR-test kan voorleggen, het stadion binnen. Of dat ook voor bezoekende fans geldt, is nog niet duidelijk", aldus de directeur van de Limburgers in HBVL.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws