'Virton stelt Gregoire (ex-Anderlecht, KAA Gent) aan als nieuwe trainer'

'Virton stelt Gregoire (ex-Anderlecht, KAA Gent) aan als nieuwe trainer'

26-07-2021 22:45

Het blijft onduidelijk wat de toekomst voor RE Virton zal bieden. De club heeft nog steeds amper spelers en geen trainer. Maar daar kan verandering in komen. Christophe Grégoire is op weg naar de Waalse club.

Met dat club komt La Meuse naar buiten. Grégoire wordt volgens het Waalse dagblad binnenkort voorgesteld als de nieuwe trainer van Virton. De voormalige speler van RSC Anderlecht en KAA Gent zou daarmee kunnen beginnen aan zijn eerste uitdaging als trainer bij een profclub.

Eerder was Grégoire al trainer bij amateurclub Sprimont Comblain en huidig eersteklasser RFC Seraing, dat toen nog in de Eerste Amateurklasse speelde. Nu krijgt hij de moeilijke taak om te bouwen met Virton en de club in 1B te houden.

Daarvoor zal Grégoire wel nog hulp krijgen. De club kondigde eerder aan dat het met een 'grote Europese speler' zal samenwerken, die Virton aan spelers moet helpen. Veel tijd is er echter niet, zo begint het nieuwe seizoen op 15 augustus al. Dan neemt Virton het op tegen KVC Westerlo.