Breaking news

Ontzettend vroeg rood voor Al-Dakhil, maar geen record in Standard-Anderlecht

Bandé (ex-KV Mechelen) bij Ajax volledig uit beeld verdwenen: 'Geen contact'

Bandé (ex-KV Mechelen) bij Ajax volledig uit beeld verdwenen: 'Geen contact'

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 18:45ma 26-07-2021 om 18:45

Hassane Bandé verliet ooit voor acht miljoen euro KV Mechelen en trok naar Ajax. In Amsterdam staat hij nog altijd onder contract, maar heeft in drie jaar tijd nog geen wedstrijd voor de Amsterdamse hoofdmacht gespeeld. De buitenspeler uit Burkina Faso speelt momenteel op huurbasis in Kroatië en lijkt een doorbraak in Amsterdam al te kunnen vergeten.

De bij KV Mechelen opgepikte vleugelspeler raakte in zijn eerste oefenduel namens Ajax zwaar geblesseerd. De 22-jarige Bandé mag nog voor Jong Ajax uitkomen, maar werd eerst aan het Zwitserse FC Thun verhuurd en vervolgens gedurende anderhalf jaar bij NK Istra 1961 gestald. "Ik volg alles wat er rondom Ajax gebeurt op social media, maar ik heb verder geen contact met de club", aldus Bandé, nog tot 2023 op Ajax' loonlijst, in gesprek met Ajax Showtime.

Tijdens de tweede helft van het vorige seizoen wist Bandé één keer te scoren namens Istra. Dat aantal heeft hij in de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen echter al verdubbeld. "Ik denk dat ik op de goede weg ben om mijn topvorm weer te bereiken", klinkt het. "Dit seizoen wil ik veel doelpunten maken en mijn team helpen. Ik wil mijn oude niveau bereiken en dan kan ik gaan genieten op het veld."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws