Ik hoop na deze zomer nog eens langs te komen in Ghelamco Arena

"Ik hoop na deze zomer nog eens langs te komen in Ghelamco Arena"

26-07-2021 15:15

De fans van KAA Gent zullen de naam Cesar Arzo zeker nog kennen. De Spanjaard stond twee jaar lang in de verdediging van KAA Gent, maar won afgelopen zomer de Europa League met Villarreal. Daar is hij nu namelijk assistent-coach. 

De nu 35-jarige Arzo is al twee jaar gestopt als voetballer. Als assistent bij Villarreal heeft hij zijn draai helemaal gevonden en won hij afgelopen seizoen de Europa League. Hij is KAA Gent echter nog lang niet vergeten.

"Ik volg AA Gent ook nog altijd op de voet via sociale media", vertelt hij aan Het Nieuwsblad. "Ik heb het natuurlijk druk bij Villareal maar ik hoop na deze zomer toch nog eens langs te komen in de Ghelamco Arena."

Zelf heeft Arzo nog in het Ottenstadion gespeeld. "Vergeet niet: ik maakte de laatste fase voor de verhuis naar de Ghelamco Arena mee. Zo hoor ik nog vaak jongens zoals Tim Smolders, we delen de passie voor het jeugdvoetbal. En hier in Spanje hebben we ook natuurlijk ontzettend veel interesse voor de vele talenten die de laatste jaren in België opgeleid worden, dat lijstje is ronduit indrukwekkend."