KV Oostende mist competitiestart tegen sluw Sporting Charleroi

24-07-2021 22:35 Laatste update: 22:36

KV Oostende heeft haar competitiestart gemist. Ze gingen met 0-3 de boot in tegen Sporting Charleroi. Ze kunnen zich voor het hoofd slaan, want ze waren in een groot deel van de wedstrijd de betere ploeg.

KV Oostende startte het beste aan de wedstrijd. Na enkele minuten voetbalden ze al enkele kansen bij elkaar. Het tegendoelpunt viel echter onmiddellijk aan de overkant. Bij de de eerste de beste aanval van Charleroi scoorde Bedia de 0-1.

KVO bleef wel druk zetten. Kort hierna kopte Gueye op de lat. De wedstrijd ging rustiger verder, maar Oostende bleef wel de grootste kansen creëren. Zo moest Koffi met een ware kattensprong de 1-1 uit doel houden.

Na de rust hetzelfde beeld: KVO kwam beter uit de kleedkamers, maar het doelpunt viel opnieuw aan de overkant. Zaroury kruiste de 0-2 binnen.

Na die dubbele voorsprong speelde de zebra’s voornamelijk nog op de counter. Ook hield het KVO op een afstandje van het doel, waardoor ze minder gevaarlijk werden. Het werd zelfs nog erger, Kayembe maakte in de slotfase nog de 0-3. Een zwaar verdict voor de kustboys.

KV Oostende straft zo zichzelf na een verdienstelijke wedstrijd. Volgende week staan ze in de Luminus Arena tegen KRC Genk.