'Ook Anderlecht meldt zich voor Club Brugge-target Satriano (Inter)'

'Ook Anderlecht meldt zich voor Club Brugge-target Satriano (Inter)'

24-07-2021 16:44
18

RSC Anderlecht en Club Brugge proberen wel vaker in hetzelfde vaarwater te vissen. Dat dreigt nu ook te gebeuren met Martin Satriano, die in de belangstelling staat van beide clubs.

Eerder raakte al bekend dat Club Brugge interesse toont in de spits van Internazionale, maar dat blijkt niet de enige Belgische club te zijn. Volgens het Italiaanse Corriere dello Sport heeft ook RSC Anderlecht zich inmiddels gemeld voor de spits van de Nerazzurri.

Daarnaast tonen ook Crotone, Cremonense en Saint-Etienne interesse in de veelbelovende aanvaller. Inter lijkt echter niet van plan om Satriano zomaar te laten gaan en wil enkel meewerken aan een uitleenbeurt. Van een definitieve transfer is geen sprake.

Zo lijken Anderlecht en Club Brugge opnieuw te strijden om eenzelfde naam. Eerder werden ook al Lukas Nmecha en Evann Guessand gelinkt aan beide clubs. Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute deed daar eerder deze zomertransferperiode nog zijn beklag over. "Haast elke speler met wie wij in deze transferperiode beginnen te onderhandelen, krijgt plots ook een bod van Club Brugge", klonk het toen.