Van den Brom kan niet tevreden zijn na gelijkspel Genk: Onszelf tekort gedaan

Van den Brom kan niet tevreden zijn na gelijkspel Genk: "Onszelf tekort gedaan"

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 23:45vr 23-07-2021 om 23:45

Laatste update: zaterdag 24 juli 2021 om 07:43za 24-07-2021 om 07:43

KRC Genk is het seizoen niet kunnen beginnen met winst en haalde het niet van Standard. Tegen de Rouches werd het pas in het slot 1-1. John van den Brom vond dat er meer inzat voor zijn jongens.

In de tweede helft lag Genk vrijwel helemaal onder, maar de Limburgers kregen in de eerste helft wel genoeg kansen om het al af te maken. "Ik vind dat we hadden kunnen, misschien wel moeten winnen. Maar uiteindelijk moet je ook blij zijn dat je überhaupt nog een punt pakt", reageerde Van den Brom achteraf bij Eleven Sports.

Dat Genk een goede eerste helft speelde, zag ook Van den Brom. Al stond het vizier niet scherp bij de Limburgers. "Ik heb in de eerste helft echt genoten van mijn team. We hebben heel veel mooie aanvallen op de mat gelegd, ik zag mooie loopacties en we hadden ook kansen om met meer dan 0-0 de rust in te gaan. Het feit dat het niet zo is, kan je enkel jezelf aanwrijven", klinkt het.

Moeilijke tweede helft
In de tweede helft liep het echter fout af. Standard kwam opzetten, controleerde de partij en kwam op voorsprong. "Standard was agressiever en wij hadden toch wat moeite om in die duels te komen en te blijven. Dat vind ik als trainer zijnde vervelender, omdat je daar wel op hamert", gaat Van den Brom verder.

In het slot kregen we dan toch dat doelpunt van Genk te zien, al was Van den Brom niet helemaal tevreden. "Gelukkig gooien we op het einde wel alles van ons af en gaan we op zoek naar de gelijkmaker en dan scoor je die dan ook op een geweldige manier. Zo pakken we toch iets mee van deze moeilijke uitwedstrijd, maar we hebben onszelf toch tekortgedaan", besloot hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws