Albert ziet Antwerp zwaar teleurstellen: 'Gent neemt plek in Play-Offs in'

Albert ziet Antwerp zwaar teleurstellen: 'Gent neemt plek in Play-Offs in'

24-07-2021 12:00
20

Het nieuwe seizoen is begonnen en er kan dus ook worden uitgekeken naar de grote race om de titel. Ook dit seizoen krijgen we weer Champions' Play-Offs met vier ploegen en dreigen er dus topploegen uit de boot te vallen. Philippe Albert doet zijn voorspelling.

Vorig seizoen zagen we Club Brugge, KRC Genk, Royal Antwerp FC en RSC Anderlecht in de top vier eindigen. Volgens Albert zal dat dit seizoen toch op één plek verschuiven. Zo voorspelt hij bij Sudinfo dat niet Antwerp, maar wel KAA Gent zal deelnemen aan de Champions' Play-Offs.

Een verrassende voorspelling, want Royal Antwerp FC begint wel bijzonder ambitieus aan het seizoen. Het zag Lior Refaelov, Dieumerci Mbokani en Dylan Batubinsika vertrekken, maar haalde wel onder andere Björn Engels, Jelle Bataille en Michael Frey in huis. Toch gelooft Albert niet in de kansen van The Great Old.

Daartegenover ziet hij KAA Gent, onder leiding van Hein Vanhaezebrouck, wel een beter seizoen draaien. Met nieuwe aanwinsten Gianni Bruno, Andrew Hjulsager en Julien De Sart gelooft de analist dat de Buffalo's minstens in de top vier zullen eindigen.