Verheyen doet oproep naar Club Brugge: 'Een oplossing vinden voor De Ketelaere'

Verheyen doet oproep naar Club Brugge: 'Een oplossing vinden voor De Ketelaere'

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 22:16vr 23-07-2021 om 22:16

Voor Charles De Ketelaere wordt het een belangrijk seizoen bij Club Brugge. De middenvelder moet een belangrijkere rol krijgen bij de landskampioen, maar ook een vaste plek. Gert Verheyen vindt ook dat Club Brugge goed moet omspringen met het jonge talent.

De Ketelaere brak vorig seizoen helemaal door bij Club Brugge, maar had niet echt een vaste plek in het team. Hij speelde van linksachter tot rechtsbuiten. "Het is handig om polyvalent te zijn, maar Club Brugge gaat er nu wel een oplossing moeten op vinden", zegt Verheyen in Het Nieuwsblad.

De middenvelder gaf zelf aan dat hij liever een centrale rol krijgt bij Club Brugge en daar geeft Verheyen hem deels gelijk in. Volgens hem moet Clement nu ook een duidelijke rol vinden voor De Ketelaere. "Het moet gedaan zijn met dat gechipoteer. Hij verdient het om een vaste positie te krijgen bij Club Brugge, daar moet Clement een oplossing op vinden", klinkt het.

De Ketelaere speelde vorig seizoen 46 partijen voor Club Brugge. Daarin was hij goed voor vijf doelpunten en acht assists.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws