Antwerp-coach Priske laat Lamkel Zé helemaal gaan: Het is over en uit

Antwerp-coach Priske laat Lamkel Zé helemaal gaan: "Het is over en uit"

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 20:45vr 23-07-2021 om 20:45

Didier Lamkel Zé aast op een vertrek bij Royal Antwerp FC en als het van Brian Priske afhangt, krijgt de Kameroener zijn wil. De Deense coach rekent niet op Lamkel Zé en wil hem dan ook zien vertrekken.

Een nieuw seizoen met een nieuwe coach betekent voor veel spelers ook de mogelijkheid om vanaf nul te beginnen. Lamkel Zé heeft het op enkele weken tijd echter al verkorven bij Priske. Voor de Deense coach hoeft Lamkel Zé niet terug te keren. "Het is wat het is", begint Priske bij Het Nieuwsblad.

"Over Didier valt niets meer te zeggen. Over en uit dus? Ja, waarschijnlijk wel, maar dat is niet alleen mijn beslissing", geeft de Deense trainer aan. Ook voor Lamkel Zé hoeft een terugkeer niet meer. Hij gaf aan te willen vertrekken en dreigde onder andere met de wet van '78. Daarnaast zou hij ook de kleedkamermuren hebben beklad.

Ook vorig seizoen kende hij weer flink wat fratsen, maar maakte hij zich onder Frank Vercauteren toch nog belangrijk. Uiteindelijk was hij goed voor tien doelpunten en zes assists in 24 partijen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws