OFFICIEEL: Pochettino wordt beloond bij PSG en krijgt contractverlenging

OFFICIEEL: Pochettino wordt beloond bij PSG en krijgt contractverlenging

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 19:58vr 23-07-2021 om 19:58

Mauricio Pochettino blijft langer aan bij Paris Saint-Germain. De Argentijn heeft vrijdag zijn handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2023. 

Om Pochettino was de afgelopen maanden veel te doen. Volgens Franse media zaten hij en de clubleiding niet op één lijn en leek het huwelijk al snel te stranden. Serieuze Engelse media schreven dat hij hoog op de lijst stond bij Tottenham Hotspur, zijn oude club. Maar Pochettino gaat nergens heen en heeft zijn contract bij PSG verlengd.

Ook de stafleden van Pochettino mogen aanblijven. "Ik ben heel erg blij, voor zowel mezelf als de staf", zegt Pochettino via de officiële kanalen van PSG. "Het is erg belangrijk voor ons om de steun en het vertrouwen van de club te voelen. We zullen alles doen om de supporters trots te maken."

"Ik hoop dat we samen onze doelen bereiken. Twintig jaar geleden was ik hier aanvoerder, en nu ik ben trainer van het team....Het is een droom die uitkomst", zegt Pochettino, die vorig jaar bij PSG tekende en de ontslagen Thomas Tuchel opvolgde.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws