'FC Barcelona hekelt agenten van toptalent en geeft krachtig signaal af'

'FC Barcelona hekelt agenten van toptalent en geeft krachtig signaal af'

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 18:57vr 23-07-2021 om 18:57

Het komt niet meer goed tussen FC Barcelona en Ilaix Moriba. De middenvelder is teruggezet naar het tweede elftal, maar mag ook daar niet spelen.

Dat meldt AS. De berichten over Moriba volgen elkaar in rap tempo op. Omdat de speler zijn contract niet wil verlengen, wil Barcelona ook geen beroep meer op hem doen. Donderdag werd duidelijk dat Moriba is teruggezet naar de beloftenploeg, maar AS doet daar een schepje bovenop: ook daar gaat hij niet spelen. Barcelona heeft het gehad met de situatie en investeert niet meer in hem. Het is voornamelijk de agent waar Barcelona gefrustreerd door is, aldus AS.

'Het onderliggende probleem is dat de nieuwe agenten van Ilaix lastige onderhandelaars zijn als het over contracten gaan', schrijft de krant. De gesprekken zijn on-hold gezet en dus lijkt de deur nog niet helemaal gesloten, al geeft Barcelona met de verbanning van Moriba wel een krachtig signaal af. 'De club voert de druk op op een manier die voor de speler het meest pijnlijk is.'

Mochten speler en club er niet uitkomen, dan is een vertrek aannemelijk. Moriba heeft nog een contract voor één jaar. De vraagprijs zou ongeveer dertig miljoen euro bedragen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws