Kompany maakt weinig woorden vuil aan Trebel: Betrokken partijen weten het

Kompany maakt weinig woorden vuil aan Trebel: "Betrokken partijen weten het"

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 18:13vr 23-07-2021 om 18:13

RSC Anderlecht begint zondag aan het nieuwe seizoen. Paars-wit begint met een derby. Tegen Union zal Adrien Trebel niet van de partij zijn.

Net zoals vorig seizoen lijkt men bij Anderlecht bij de start van het seizoen niet op Trebel te rekenen. De Fransman kreeg een verwijzing naar de B-kern en moet daar zijn condititie op peil houden. Vrijdag op een persconferentie liet Vincent Kompany zich kort uit over de situatie van de Fransman, maar in detail wilde hij niet treden. "Ik kan alleen maar zeggen dat alle betrokken partijen weten hoe het zit: dat is het belangrijkste", citeert Sportwereld de trainer van Anderlecht.

Bij Anderlecht lijkt Trebel nog op weinig steun te kunnen rekenen. Volgens Kompany is de verwijzing van Trebel naar de B-kern een maand geleden genomen door zowel het managment van de Brusselse club en de sportieve staf. Kompany moet dus een middenveld bedenken zonder Trebel. "Ik focus mijn ondertussen vooral op de jongens die ik wél op training heb", aldus nog de trainer van Anderlecht.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Wat verwacht je van de wedstrijd?

Winst Anderlecht
54%
Winst Union
21%
Een gelijkspel
24%
(248 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws