Bale laat gezicht weer zien bij Real: 'Dan kan hij een goed seizoen gaan draaien'

Bale laat gezicht weer zien bij Real: 'Dan kan hij een goed seizoen gaan draaien'

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 15:26vr 23-07-2021 om 15:26

Gareth Bale heeft zich vrijdag weer bij Real Madrid gemeld op het trainingsveld. Trainer Carlo Ancelotti denkt dat de 32-jarige aanvaller een goed seizoen kan draaien, mits Bale gemotiveerd is.

Vorig seizoen werd de international van Wales verhuurd aan Tottenham Hotspur. "Gareth heeft toen niet veel gespeeld", vertelt Ancelotti op een persconferentie, waar hij geciteerd wordt door Marca. "Hij heeft toen wel veel doelpunten gemaakt."

Ancelotti werkte tussen 2013 en 2015 al samen met Bale bij Real Madrid. "Ik ken hem heel goed en hij zal terugkomen", vertelt de Italiaanse oefenmeester. "Als hij de motivatie heeft om te voetballen, kan hij een goed seizoen gaan draaien. Daar twijfel ik niet aan."

Over de toekomst van Bale is de laatste tijd veel te doen geweest. Na de EK-uitschakeling van Wales, werd gesuggereerd dat de ervaren linkspoot zou stoppen als international. Dat sprak Bale echter met klem tegen. Niet veel later dook het gerucht op dat de aanvaller juist zou stoppen met clubvoetbal en zich volledig zou richten op zijn loopbaan als international.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws