DONE DEAL: 'Nsoki heeft zijn contract bij Club Brugge getekend'

DONE DEAL: 'Nsoki heeft zijn contract bij Club Brugge getekend'

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 14:44vr 23-07-2021 om 14:44

Laatste update: zaterdag 24 juli 2021 om 19:46za 24-07-2021 om 19:46

Club Brugge is nog bezig met de kern te versterken voor het komende seizoen. Namen zoals Tibo Persyn en Stanley Nsoki worden nadrukkelijk genoemd. Tijdens een persconferentie liet Philippe Clement zich uit over de komende transfers.

Voorlopig zijn de transfers van Nsoki en Persyn nog niet officieel, maar er werd al wel onderhandeld. “Tot dingen niet officieel zijn, heeft het weinig zin om dieper in te gaan op die zaken. Ik focus me op de jongens die hier zijn. Ik weet wat de plannen zijn voor 1 september. Ik weet hoe die onderhandelingen verlopen, maar het is afwachten”, citeert Het Laatste Nieuws.

Clement heeft bijna een volledig fitte kern. “Er is goed gewerkt geweest. We zijn de week begonnen met sprinttesten, wendbaarheidstesten en daaruit blijkt dat de meeste jongens betere waarden hebben dan vorig jaar en dat is positief. Iedereen is fit voor zondag behalve De Cuyper. Hij kampt met een probleem aan de bil. Vanaken en Sobol sluiten volgende week aan.”

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Club Brugge op het punt staat een dubbeslag te slaan. Tibo Persyn en Stanley Nsoki legden naar verluidt gisteren hun medische tests af.

Update: De transfer van Stanley Nsoki is rond. Tenminste dat meldt Santi Aouna van Foot Mercato. Nsoki tekende een contract van vier seizoenen bij Blauw-Zwart. Verwacht wordt dat Club Brugge de transfer dra officieel meldt. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws