Dost werd aangepakt na kleedkamertirade bij Club Brugge: 'Was ik niet blij mee'

Dost werd aangepakt na kleedkamertirade bij Club Brugge: 'Was ik niet blij mee'

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 13:42vr 23-07-2021 om 13:42

Bas Dost heeft zijn eerste halve seizoen namens Club Brugge achter de rug en voelt zich op zijn plek in het Jan Breydelstadion. De lange spits baalt alleen van de manier waarop hij in de media is verschenen.

Terwijl Club Brugge in de Champions' Play-Offs jacht maakte op de titel, werd er gefilmd in de kleedkamer. Daarop werd er in de media kritiek geuit op de tirades van Ruud Vormer én van Dost. "Ik wilde vanuit een bepaalde emotie aangeven: jongens, zo kan het niet verder! Alleen werd alles opgenomen. Ik ben daar eerlijk gezegd niet zo'n voorstander van", aldus de spits in een groot interview met De Krant van West-Vlaanderen.

Dost had de vaste cameraman juist weggestuurd, omdat hij de ploeg toe wilde spreken. "Ik ben niet iemand die dat snel doet, maar ik voelde er nood aan. Ook voor mezelf, om de boel even op scherp te zetten. Ik heb er achteraf ook bij gezegd, hé jongens, dit was niets persoonlijks. Alleen wist ik niet dat er nog een vast klein cameraatje in de kleedkamer hing. Was ik achteraf niet blij mee."

Het leverde hem de hoon van columnist Nico Dijkshoorn op. "Heb ik niet gelezen en ook niets van gehoord. Kan ik niks mee. Dat hij schrijft dat ik het deed voor de camera's, zegt genoeg. Ik ben juist iemand die nooit met de camera's bezig is", aldus Dost. "Er wordt zoveel geluld door mensen die niet weten waar het over gaat. Door mensen die mij niet kennen en maar wat roepen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws