'RC Lens kan oplossing bieden voor Club Brugge en overbodige Deli'

'RC Lens kan oplossing bieden voor Club Brugge en overbodige Deli'

23-07-2021 21:45
2

Club Brugge is op inkomend vlak voorlopig stil gebleven en zoekt uitgaand nog naar oplossingen voor enkele pionnen. Die heeft het mogelijk gevonden voor Simon Deli, die richting RC Lens kan trekken.

Volgens MSV Foot staat Deli op het verlanglijstje van de Franse club, dat op zoek gaat naar een nieuwe verdediger. Het A-plan van Lens blijft Kevin Danso van FC Augsburg, maar die staat ook in de belangstelling van Club Brugge. Als Lens er niet in slaagt om Danso in huis te halen, is Deli de volgende optie.

Hij is echter niet de enige want ook Ahmed Touba (ex-Club Brugge) wordt genoemd als potentiële versterking voor Lens. De Algerijnse verdediger brak vorig seizoen helemaal door bij RKC Waalwijk en kan dat nu beloond zien worden met een mooie transfer.

Zo komt er ook mogelijk een oplossing aan voor Deli. De Ivoriaanse verdediger begon sterk bij Club Brugge, maar kende het voorbije seizoen een moeilijk jaar. Na zes mindere maanden werd hij uitgeleend aan Slavia Praag, waarmee hij kampioen werd. Nu mag hij ook definitief vertrekken bij Blauw-Zwart.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie