Mata hoeft Club Brugge niet te verlaten: Ik denk niet aan een transfer

Mata hoeft Club Brugge niet te verlaten: "Ik denk niet aan een transfer"

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 11:59vr 23-07-2021 om 11:59

Club Brugge wist afgelopen seizoen opnieuw de titel te winnen en kon daarin rekenen op een sterke Clinton Mata. De verdediger speelde zich daarmee in de kijker van heel wat clubs, maar voor Mata hoeft een transfer niet.

Bij Eleven Sports spreekt de verdediger van Club Brugge duidelijke taal: hij voelt zich goed bij Blauw-Zwart en aast dan ook niet meteen op een transfer. "Ik concentreer me op Club Brugge. Ik denk niet aan een mogelijke transfer", aldus de verdediger van de landskampioen.

Toch mag Club Brugge zich nog niet helemaal gerust voelen, wat Mata sluit ook niet uit dat hij ook richting een topcompetitie vertrekt. "Ik verstop ook niet dat ik ambitie heb", besluit Mata. De voorbije weken werd Mata nog gelinkt aan Sevilla en Olympique Marseille, maar tot een akkoord kwam het niet.

De 28-jarige Mata werd in 2018 door Club Brugge weggehaald bij Sporting Charleroi en is één van de publiekslievelingen geworden bij Blauw-Zwart. Hij kwam inmiddels 118 keer uit voor Club Brugge, waar hij nog een contract tot medio 2024 heeft.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws