Vanhaezebrouck gelooft niet meer in foute afloop voor KAA Gent na winst

Vanhaezebrouck gelooft niet meer in foute afloop voor KAA Gent na winst

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 10:30vr 23-07-2021 om 10:30

KAA Gent wist donderdagavond te overtuigen tegen Valerenga IF en wist in de Conference League met 4-0 te winnen. De Buffalo's mogen zich al stilaan opmaken voor de volgende ronde. Ook coach Hein Vanhaezebrouck zag dat het goed was.

"Ik denk dat iedereen heel tevreden is", reageerde Vanhaezebrouck na afloop tegenover Sporza. "De coach is content, de spelers genieten van hun zege en ook de supporters toonden zich blijkbaar heel tevreden. Voor de match al zat de sfeer er goed in en dat bleef duren tot lang na het affluiten van de partij."

Valerenga bleek uiteindelijk een makkelijke klus te zijn voor Gent en de Buffalo's zijn al zo goed als zeker van de volgende ronde. Volgens de Valerenga-coach is kwalificatie voor zijn ploeg alvast onbegonnen werk gewonnen. Toch zag Vanhaezebrouck nog werkpunten. "Niet alles werd perfect uitgevoerd", klinkt het.

Al was de coach vooral tevreden over de wedstrijd van zijn jongens. "Het was wel heel goed wat we brachten met deze groep. Op naar de volgende ronde", besloot Vanhaezebrouck.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws