'Danso (FC Augsburg) moet vertrek van Kossounou opvangen bij Club Brugge'

'Danso (FC Augsburg) moet vertrek van Kossounou opvangen bij Club Brugge'

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 10:16vr 23-07-2021 om 10:16

Club Brugge zag met Odilon Kossounou een sterkhouder vertrekken en lijkt dus op zoek naar opvolging. Die kan uit Duitsland komen. Zo toont Club Brugge interesse in FC Augsburg-verdediger Kevin Danso.

Dat weet men te melden bij het Franse But Football Club. Danso komt momenteel uit voor FC Augsburg, maar aast daar op een vertrek. De verdediger werd de voorbije seizoenen vooral uitgeleend en aast nu op een definitieve plek om zich te vestigen. Dat kan Club Brugge tonen, al toont ook RC Lens verregaande interesse in de Oostenrijker.

Danso wil naar verluidt ook ver gaan om Augsburg te overtuigen om hem te laten gaan. Zo was de verdediger de voorbije dagen niet meer te zien op de training van zijn club. Bij Club Brugge zou Danso de vervanger moeten worden van Kossounou, die richting Bayer Leverkusen is vertrokken.

De 22-jarige Danso komt al sinds 2017 uit voor FC Augsburg en heeft ook al meer dan 40 wedstrijden in de Bundesliga achter zijn naam staan. Het vorige seizoen werd hij uitgeleend aan de Duitse Tweedeklasser Fortuna Dusseldorf, waar hij een sterkhouder was.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws