Laporta voedt geruchten over Griezmann: 'Wij staan open voor alle voorstellen'

Laporta voedt geruchten over Griezmann: 'Wij staan open voor alle voorstellen'

Gepubliceerd: donderdag 22 juli 2021 om 23:44do 22-07-2021 om 23:44

FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta heeft zich tijdens de presentatie van Memphis Depay ook uitgelaten over Antoine Griezmann. Hij kon de onzekerheid over de toekomst van de Franse aanvaller bepaald niet wegnemen.

"Griezmann is een speler van Barça, maar het valt niet te ontkennen dat er de afgelopen weken ontwikkelingen zijn geweest. Hij is onze speler, maar er is interesse omdat hij een speler van wereldklasse is", zei Laporta donderdagavond in Camp Nou, geciteerd door Diario Sport. "Met Antoinne hebben we geen probleem, hij is een professional. Maar we staan ​​open voor alle voorstellen omdat we ons in een delicaat moment bevinden. We moeten een balans vinden: we staan ​​open om de opties te bestuderen, maar het zal de competitiviteit van ons team niet schaden."

Volgens de Catalaanse sportkrant was voetbaldirecteur Mateu Alemany kortaf. "We zitten in een bijzondere markt, waarin financieel weinig mogelijk is en er veel creativiteit is vereist voor het wisselen van spelers. We hechten veel waarde aan Antoine. Hij is een topspeler. Het zal niet makkelijk zijn om een ​​aanbod te doen dat interessant genoeg is."

Barcelona zou onder meer in onderhandeling zijn met Atlético Madrid. De Spaanse grootmachten overwegen een ruil tussen Griezmann en Saúl Níguez.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws