OFFICIEEL: Inter en Nainggolan gaan in onderling overleg uit elkaar

OFFICIEEL: Inter en Nainggolan gaan in onderling overleg uit elkaar

22-07-2021 17:15 Laatste update: 10-08-2021 16:22
13

Het huwelijk tussen Radja Nainggolan en Inter kent zijn laatste dagen. Onze landgenoot wil dolgraag terug naar oude werkgever Cagliari maar moet eerst een akkoord bereiken met Inter. De voorwaarden zijn inmiddels duidelijk geworden.

Zo weet Tuttosport dat Nainggolan vrij is om te tekenen bij Cagliari eens hij de aangeboden ontslagvergoeding van Inter accepteert. De Italiaanse topclub zou bereid zijn om Nainggolan een bedrag tussen één en twee miljoen euro aan te bieden. Het bedrag zou over een langere periode worden uitbetaald.

Er is nog geen nieuws bekend of Nainggolan dat bedrag zal accepteren of zich als een harde onderhandelaar wil opstellen. Wanneer de middenvelder akkoord gaat met de regeling lijkt niets zijn transfer naar Cagliari in de weg te staan. Nainggolan zou er een contract tot medio 2023 kunnen tekenen. Bij afloop van dat contract zal hij 36 jaar oud zijn.

Update: De kans is groot dat Nainggolan ook komend seizoen voor Cagliari speelt. Volgens La Gazzetta dello Sport gaat Inter het contract van Nainggolan niet afkopen, maar gaat de Italiaanse kampioen Il Ninja wederom verhuren. Volgens de roze krant kan het wel een verhaal van lange adem worden. Het spreekt dat de deal nog wel eens een maand in beslag kan nemen.

Update: Er is een verrassende oplossing voor Radja Nainggolan in de maak. De middenvelder gaat volgens journalist Gianluca Di Marzio zijn contract bij Inter Milano verbreken mét ontslagvergoeding.

Update: Inter heeft het nieuws nu ook officieel bekendgemaakt. Radja Nainggolan en de Italiaanse landskampioen gaan in onderling overleg uit elkaar.