UPDATE: 'Zulte Waregem komt te kort voor Peeters, twee Franse clubs kanshebbers'

UPDATE: 'Zulte Waregem komt te kort voor Peeters, twee Franse clubs kanshebbers'

22-07-2021 22:00 Laatste update: 04-08-2021 10:16
2

Het verhaal van Daouda Peeters bij Juventus lijkt voorbij. Onze landgenoot kan rekenen op buitenlandse interesse en zou nu toch mogen vertrekken bij de Italiaanse topclub. Vooral FC Lorient toont verregaande interesse.

Dat weet de Italiaanse journalist Nicolo Schira te vertellen. De Franse club toont serieuze interesse om Peeters over te nemen en is begonnen met de onderhandelingen met Juventus. Ook Zulte Waregem toonde enkele weken geleden interesse. Juventus hapte toen niet toe, maar zou een transfer nu niet uitsluiten.

Peeters heeft nog een contract tot 2024 bij Juventus. Hij werd met grote verwachtingen weggehaald bij Club Brugge, waar hij één van de toptalenten was. Die verwachtingen kon hij echter niet inlossen. De 22-jarige Peeters speelde voormalijk voor het U23-elftal van Juventus. In totaal kwam hij maar één keer uit voor het A-elftal van de Italiaanse topclub.

Update: Volgens journalist Giovanni Albanese heeft Daouda Peeters veel opties. Verschillende Italiaanse en Europese clubs zijn geïnteresseerd. Brest is de laatste naam die onderhandelt met Juventus over een uitleenbeurt. Eerder werd Zulte Waregem ook al genoemd.

Update 4/8: Zulte Waregem hoeft zich geen illusies meer te maken over een mogelijke komst van Peeters. Dat zal er niet van komen, weet Het Belang van Limburg. Twee laagvliegers uit Frankrijk zouden financieel steviger in hun schoenen staan. Zo zijn Stade Brest en FC Lorient momenteel de hoofdkandidaten om de youngster van Juventus in te lijven.