Kapustka (ex-OHL) dreigt maanden out te zijn na fout gelopen doelpuntenviering

Kapustka (ex-OHL) dreigt maanden out te zijn na fout gelopen doelpuntenviering

Gepubliceerd: donderdag 22 juli 2021 om 14:00do 22-07-2021 om 14:00

Voor Bartosz Kapustka (ex-Oud-Heverlee Leuven) kon het seizoen niet slechter beginnen. De middenvelder van Legia Warschau maakte zich nog belangrijk in het Champions League kwalificatieduel tegen Flora, maar moet dat nu bekopen met een maandenlange afwezigheid.

In het duel tegen Flora in de tweede kwalificatieronde van de Champions League wist Kapustka na een bijzonder knappe solo al in de derde minuut te scoren. Daarop volgde een uitgebreide viering. Misschien iets té uitgebreid. Kapustka blesseerde zich namelijk en moest meteen van het veld.

Na de wedstrijd was de diagnose bikkelhard: Kapustka dreigt zijn ligamenten afgescheurd te hebben en lijkt daardoor maanden buiten strijd te zijn. Voor de Poolse middenvelder kon het seizoen niet slechter beginnen.

De 24-jarige Kapustka was in het verleden nog actief in ons land. Hij werd in de zomer van 2018 door Leicester City voor anderhalf seizoen uitgeleend aan Oud-Heverlee Leuven. Een groot succes werd dat echter niet. Kapustka speelde 21 partijen voor OHL en kon daarin amper drie keer scoren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws