Nieuwkomer van KV Oostende: Op een dag Champions League spelen

Nieuwkomer van KV Oostende: "Op een dag Champions League spelen"

22-07-2021 10:45
5

Andrew Hjulsager is weg bij KV Oostende, maar met Kenny Rocha Santos (21) heeft de kustploeg al een vervanger. Hij is alvast klaar voor de uitdaging en hoopt zelfs om ooit Champions League te spelen. 

Santos komt over van AS Nancy en weet dat Hjulsager vervangen een moeilijke opdracht is. "Of ik druk voel? Helemaal niet", geeft hij aan bij Het Laatste Nieuws. "Waarom zou ik mezelf dat aandoen? Ik wil graag Hjulsagers statistieken verbeteren, maar het is niet omdat hij zus of zo speelt, dat ik precies hetzelfde zal doen. Ik ben ik, hij is hij."

Santos ziet KV Oostende als een mooi opstapje. "Ik hoop op een dag Champions League te kunnen spelen. Dat heb ik zelf in de hand. Alleen door goed te spelen
en hard te werken, kan ik er geraken. In januari hoop ik er alvast bij te zijn als Kaapverdië naar de Africa Cup trekt."

KV Oostende eindigde vorig seizoen op een vijfde plaats in de reguliere competitie, maar kon geen Europees ticket veroveren. Na het vertrek van sterkhouders Hjulsager en Fashion Sakala moet het opnieuw bouwen.