Antwerp wordt één plaats achteruit gezet: Ik heb er vertrouwen in

Antwerp wordt één plaats achteruit gezet: "Ik heb er vertrouwen in"

Gepubliceerd: donderdag 22 juli 2021 om 10:30do 22-07-2021 om 10:30

Antwerp koestert dit seizoen titelambities. Vorig seizoen eindigde het al derde, maar volgens Het Nieuwsblad komt die titel er nog niet. Zij zetten Antwerp op plaats vier in hun pronostiek. 

Anderlecht zou volgens die krant haasje-over spelen en de derde plaats innemen. Met Brian Priske heeft Antwerp een nieuwe coach die zich moet aanpassen, maar de Deen ziet het wel optimistisch in voor het komende seizoen.

"Kijk, we gaan gewoon proberen om constante prestaties neer te zetten en zo hoog mogelijk te finishen", houdt hij de kerk in het midden. "Ik heb er vertrouwen in, maar niet vergeten dat het even duurt om een nieuwe ploeg en nieuwe staf aan elkaar te laten wennen. Van bij Midtjylland, waar ik de titel pakte maar vorig seizoen tweede werd, weet ik dat alleen trofeeën tellen. Maar winst en verlies liggen soms dicht bij elkaar."

Antwerp heeft alvast niet ingekocht om een stap achteruit te zetten. Met Michel-Ange Balikwisha deed het zelfs de duurste transfer uit de clubgeschiedenis. Ook Björn Engels (ex-Club Brugge) is een flinke klepper.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws