Ik ben zeker dat clubs als Anderlecht en Genk me wél correct zouden verlonen

"Ik ben zeker dat clubs als Anderlecht en Genk me wél correct zouden verlonen"

22-07-2021 09:20
32

Didier Lamkel Zé gelooft dat hij nog een mooie transfer kan maken deze zomer. Het woelwater van Royal Antwerp pikt de vele geruchten niet en sprak daarom zelf met de pers om zijn verhaal te doen. De Kameroener hoopt snel elders aan de slag te kunnen.

Zelf vindt Lamkel Zé alvast dat Antwerp nooit het respect toonde wat hij – naar eigen zeggen – verdiende. "In de laatste dagen zijn er aanbiedingen gekomen en het moet nu maar eens gaan gebeuren. Eerlijk gezegd heb ik hier geen contract dat overeenstemt met mijn reële waarde. Daar gaat het toch ook wel om”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

"Ik ben zeker dat clubs als Brugge, Standard, Anderlecht of Genk me wél correct zouden verlonen. Dan zou ik rustiger worden in mijn hoofd en zou je buiten het veld veel minder van Didier Lamkel Zé horen", besluit Lamkel Zé, die de schuld vooral in de schoenen van Antwerp lijkt te schuiven.

Er wordt zelfs gedreigd met de wet van ’78, maar de kans lijkt klein dat het zover komt. Dan zou Lamkel Zé zijn tweejarig contract moeten uitbetalen, wat neerkomt op een slordige 600.000 euro. Zonder het vangnet van bijvoorbeeld tekengelden bij een nieuwe club lijkt dit scenario alvast ondenkbaar voor Antwerp.