KV Oostende-CEO maakt zich niet druk in mogelijk vertrek van Theate

KV Oostende-CEO maakt zich niet druk in mogelijk vertrek van Theate

Gepubliceerd: donderdag 22 juli 2021 om 08:15do 22-07-2021 om 08:15

KV Oostende verloor al verschillende sterkhouders deze zomer. De uitgaande transfercarrousel is mogelijk nog niet ten einde aan de kust. Zo sluit men bij KVO een vertrek van Arthur Theate niet uit.

De Belgische belofteinternational wordt gelinkt aan Bologna FC, maar er is nog interesse voor de Oostende-verdediger. "De kans dat Arthur Theate vertrekt, is bestaande, maar met Zech Medley hebben we zijn vervanger al in huis. Als Arthur niet vertrekt, gaan ze met elkaar in concurrentie. Hoe dan ook zijn we op sportief vlak voldoende gewapend", vertelt CEO Gauthier Ganaye op de website van KVO.

Concreet is de Fransman niet, maar tussen de lijnen valt te lezen dat Oostende een hogere transfersom in gedachten heeft voor Theate dan dat Bologna voorlopig wil geven. "Kijk, als er een Engelse club komt die vijftien miljoen euro biedt voor speler X, dan brengen we hem bij wijze van spreken persoonlijk over de plas. Alles hangt af van vraag en aanbod."

Eerder verloor KVO met Jelle Bataille (Royal Antwerp FC), Andrew Hjulsager (KAA Gent), Fashion Sakala (Rangers FC) en Kevin Vandendriessche (KV Kortrijk) al vier basisspelers van vorig seizoen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Vertrekt Theate nog bij KVO?

(67 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws