Lang kan de volgende zijn bij Club Brugge: Een dozijn clubs geïnteresseerd

Lang kan de volgende zijn bij Club Brugge: "Een dozijn clubs geïnteresseerd"

22-07-2021 07:45 Laatste update: 08:24
25

Club Brugge ziet Odilon Kossounou voor bijna 30 miljoen euro naar Bay Leverkusen vertrekken. Voor Blauw-Zwart is het de eerste noemenswaardige uitgaande transfer deze zomer. Al kan er met Noa Lang binnenkort mogelijk nog een goudhaantje andere oorden opzoeken.

Zoals bekend trekt Leeds United aan de mouw van Lang, al zijn er nog andere teams die aankloppen bij Club Brugge. "Ik geloof dat ze echt wel geïnteresseerd zijn, maar zo zijn er nog een dozijn clubs. Lang heeft een pak bewonderaars in heel Europa", steekt Leedswatcher Beren Cross van wal bij Leeds Live.

Zo verwacht men bij de Premier League-club dat Lang pas eind augustus zou kunnen gehaald worden. "Club Brugge heeft wel een sterke onderhandelingspositie, gezien hij recent pas een permanent contract tekende. Als Leeds hem echt wil, zullen ze mogelijk moeten tot aan het einde van de mercato."

Bij Club Brugge heeft Lang nog een overeenkomst tot 2024, terwijl de transfersom in de buurt van die van Kossounou zal moeten uitkomen, wil Blauw-Zwart een overstap overwegen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie