Lamkel Zé (Antwerp): De coach stuurde me niet weg, ik zei zelf dat ik weg wil

Lamkel Zé (Antwerp): "De coach stuurde me niet weg, ik zei zelf dat ik weg wil"

Gepubliceerd: donderdag 22 juli 2021 om 07:00do 22-07-2021 om 07:00

Royal Antwerp FC zit verveeld met de zoveelste frats van Didier Lamkel Zé. Zelf lijkt de Kameroener zich echter van geen kwaad bewust. In een exclusief interview met Het Laatste Nieuws houdt hij geen spaander heel van The Great Old.

Zo merkte Lamkel Zé sinds zijn komst het ene na het andere verhaaltje op. "Ook nu weer, bij de start van dit seizoen, werden er foute geruchten over mij verspreid. Zo werd geschreven dat de nieuwe coach mij zou hebben weggestuurd. De waarheid is anders: ik heb hem gezegd dat ik weg wil en dat hij me niet meer in zijn groep moet opnemen”, steekt de Antwerp-aanvaller van wal.

"Mijn gedachten zitten toch niet meer bij Antwerp. Je moet je geliefd voelen en dat gevoel heb ik hier niet meer. De manier waarop de clubleiding over me spreekt, is voor mij duidelijk", hekelt Lamkel Zé het gebrek aan respect vanop de Bosuil.

Er wordt zelfs gedreigd met de wet van ’78, maar de kans lijkt klein dat het zover komt. Dan zou Lamkel Zé zijn tweejarig contract moeten uitbetalen, wat neerkomt op een slordige 600.000 euro. Zonder het vangnet van bijvoorbeeld tekengelden bij een nieuwe club lijkt dit scenario alvast ondenkbaar voor Antwerp.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Lamkel Zé heeft geen toekomst meer bij Antwerp

(1519 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws