Breaking news

Problemen op korte termijn voor Anderlecht: waar blijft kapitaalsverhoging?

Noren hebben geen schrik van KAA Gent: Kansen zijn fifty-fifty

Noren hebben geen schrik van KAA Gent: "Kansen zijn fifty-fifty"

Gepubliceerd: woensdag 21 juli 2021 om 21:30wo 21-07-2021 om 21:30

KAA Gent speelt donderdagavond tegen Valerenga. Voor onze analist David Brocken is KAA Gent duidelijk favoriet, maar de Noren zien dat helemaal anders. Coach Dag-Eilev Fagermo blikt met vertrouwen vooruit.

"We hebben een voordeel dat onze competitie volop bezig is", vertelde hij bij Het Laatste Nieuws"Ik schat onze kansen fifty-fifty in. AA Gent was vorig seizoen middenmoot in België. De Belgische competitie staat hoger aangeschreven dan de Noorse, maar volgens mij is het verschil niet zo groot."

Voor Fagermo was het wel moeilijk om KAA Gent te scouten. "Ik denk dat het geen nadeel is dat we Gent nog niet bezig zagen in een wedstrijd met inzet. Er zijn wat andere spelers, maar de coach en het systeem bleven gelijk. Gent is een fysieke ploeg, met direct voetbal, maar ik zie kansen bij hun organisatie. Als ik de manier zie waarop ze als ploeg verdedigen, kan ik zeggen dat daar onze mogelijkheden liggen."

Fagermo heeft alvast een troef minder voor deze belangrijke match. Middenvelder Aron Donnum zit niet in de kern en vertrekt waarschijnlijk naar Standard. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Stoot Gent door tegen Valerenga?

(543 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws