Einde in mineur bij KAA Gent? Van hem zal het niet meer komen

Einde in mineur bij KAA Gent? "Van hem zal het niet meer komen"

Gepubliceerd: woensdag 21 juli 2021 om 22:15wo 21-07-2021 om 22:15

Laatste update: woensdag 21 juli 2021 om 22:17wo 21-07-2021 om 22:17

KAA Gent pakte vorig seizoen nog net Europees voetbal, maar dit seizoen moet het hoe dan ook beter. Tom Boudeweel is alvast blij dat de grootspraak deze keer achterwege is gebleven. 

"KAA Gent mag na een bijzonder pover seizoen nog eens iets tonen", geeft de commentator van Sporza aan. "Het wordt afwachten of de ploeg meteen zal draaien. Veel zal ook afhangen van wie de vervanger van Jaremtsjoek wordt. Kan Bruno het ook op een niveau hoger dan Zulte Waregem en Cercle Brugge? Van Depoitre zal het niet meer komen, vrees ik. Ik ben ook benieuwd hoe Vanhaezebrouck zijn middenveld zal schikken."

Over eventuele titelkansen wordt niet meer gesproken in de Ghelamco Arena. "Het Gentse bestuur stelde zich alvast nederig op tijdens de persconferentie over het komende seizoen. Dat was overigens een bizarre ervaring. Acht minuten lang sabelden ze de pers neer omdat ze te kritisch waren geweest. Ach, misschien kan Vanhaezebrouck dit seizoen nog eens toveren en magie in de ploeg steken. Dan is vorig jaar meteen vergeten."

KAA Gent moet donderdag al een eerste keer vol aan de bak. Een nederlaag tegen het Noorse Valerenga moet absoluut vermeden worden. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws