OFFICIEEL: Van Wolfswinkel trekt naar FC Twente: 'Kunnen we goed gebruiken'

OFFICIEEL: Van Wolfswinkel trekt naar FC Twente: 'Kunnen we goed gebruiken'

Gepubliceerd: woensdag 21 juli 2021 om 20:15wo 21-07-2021 om 20:15

De kogel is door de kerk: Ricky van Wolfswinkel mag zich speler van FC Twente noemen. De Tukkers nemen de spits transfervrij over van FC Basel. Van Wolfswinkel heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis die tot medio 2023 loopt, met de optie voor een extra seizoen.

De tweevoudig Oranje-international is uiteraard blij met zijn overstap."FC Twente staat in een rijtje met clubs die mij altijd heeft aangesproken, ik kijk uit om hier te gaan spelen en wil mooie prestaties behalen met de ploeg", vertelt hij in gesprek met de Twente-clubkanalen. "Daar wil ik mij bijdrage aan leveren. FC Twente is een mooie club met fantastische supporters die er altijd achter staan, dat hebben ze de laatste jaren wel laten zien."

Ook technisch directeur Jan Streuer is happy met de transfer. "Het is prachtig dat we Ricky van Wolfswinkel hebben kunnen toevoegen aan onze selectie. Een voetballer met een grote persoonlijkheid, sterk karakter en legio ervaring die hij bij mooie grote clubs in Europa heeft opgedaan. Dat kunnen we goed gebruiken. Ricky wilde graag terug naar de Eredivisie en heeft een enorme drive om van waarde te zijn voor FC Twente. Ooit heb ik hem als jonge talentvolle speler naar Vitesse gehaald, dan is het wel bijzonder dat we elkaar twintig jaar later weer tegenkomen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws