'Goretzka heeft concrete contractaanbieding van Manchester United op zak'

'Goretzka heeft concrete contractaanbieding van Manchester United op zak'

21-07-2021 18:33
0

Manchester United heeft Leon Goretzka een persoonlijke aanbieding gedaan, zo weet BILD. De verbintenis van de 26-jarige middenvelder loopt over één seizoen af bij Bayern München en de onderhandelingen over een contractverlenging verlopen moeizaam.

Goretzka wordt de laatste weken in verband gebracht met een overstap naar Manchester United. BILD weet dat The Red Devils al een concreet aanbod bij de agenten van de Duits international hebben neergelegd. Als Goretzka daarop ingaat, is hij over een jaar speler van United. De club uit Manchester wil hem namelijk transfervrij overnemen van Bayern.

Eerder deze maand vertelde algemeen directeur Oliver Kahn dat Der Rekordmeister nog in gesprek is met Goretzka over een nieuw contract. De voormalig topkeeper gaf toen echter ook aan dat Bayern niet eindeloos ver wil gaan om hem binnenboord te houden. "Topspelers willen natuurlijk goed betaald worden, daar zijn we niet naïef in. Maar je zag het met Alaba: op een gegeven moment kunnen we niet verder te gaan."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie