'Club Brugge-target N'Soki ondergaat medische testen in België'

'Club Brugge-target N'Soki ondergaat medische testen in België'

21-07-2021 11:45 Laatste update: 23-07-2021 12:25
42

Club Brugge verliest Odilon Kossounou aan Leverkussen voor 30 miljoen euro. Dat geld gaat Club Brugge volgens Het Laatste Nieuws deels terug uitgeven. Linkerflankspeler Stanley Nsoki staat op de radar van Blauw-Zwart. 

Nsoki, die momenteel uitkomt voor Nice, is een jeugdproduct van PSG. De verdediger van 22 jaar moet naar verluidt zo een 6,5 à 7 miljoen euro kosten. Daarmee heeft Club Brugge al onmiddellijk een nieuwe verdediger voor recordman Kossounou. 

Kossounou zou voor 30 miljoen naar Leverkussen vertrekken. Het grootste bedrag ooit voor Club Brugge, en waarschijnlijk ook in de Belgische competitie. De transfer van Kossounou zou eerstdaags gerealiseerd worden, nadien kan ook de transfer van Nsoki verwacht worden.

Update: Er bestaat nog maar weinig twijfel over dat N'Soki richting Club Brugge trekt. De verdediger ondergaat momenteel zijn medische testen bij de landskampioen en kan zijn handtekening zetten onder een vierjarig contract bij de club. Dat meldt de Franse journalist Santi Aouna van Foot Mercato.