Na een leerperiode als trainer moet Kompany nu Anderlecht op de rails zetten

"Na een leerperiode als trainer moet Kompany nu Anderlecht op de rails zetten"

Gepubliceerd: woensdag 21 juli 2021 om 10:59wo 21-07-2021 om 10:59

Vincent Kompany staat voor een seizoen vol ambities. De Play-Offs 1-deelname van vorig jaar smaakt naar veel meer. Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine vindt dat het tijd is om naam te maken als trainer.

Met stevige transfers en hoge verwachtingen start Anderlecht zondag aan de aftrap tegen stadsgenoot Union SG. Dat Kompany zich nu moet bewijzen, vindt ook Sys: “Na een leerperiode als trainer moet Kompany nu Anderlecht op de rails zetten. Hij kan niet blijven teren op zijn naam.”

Sys wijdt nog een paragraaf aan nieuwste aanwinst Benito Raman: “Weinig Belgische voetballers die zo snel zijn als Raman. Hij zorgt voor diepgang, jaagt de tegenstander op en past ook met zijn explosiviteit binnen het voetbal dat Vincent Kompany wil spelen. En de periode bij Schalke 04 lijkt hem tot rust gebracht te hebben”, aldus de hoofdredacteur.

RSC Anderlecht begint met wedstrijden tegen Union SG, Eupen en Seraing. Daarmee kan Kompany onmiddellijk zijn bedoelingen van dit seizoen op papier zetten, en is een 9 op 9 misschien wel een must.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws