Verbeke spreekt duidelijke taal bij Anderlecht: Dan lig je buiten

Verbeke spreekt duidelijke taal bij Anderlecht: "Dan lig je buiten"

21-07-2021 14:15 Laatste update: 14:40
2

Anderlecht deed deze zomer al heel wat transfers, maar er zijn wel opvallend minder perslekken. Peter Verbeke is daar best trots op. Zelfs de transfer van Wesley Hoedt lekte niet uit, ook al was hij dagen voordien al op de club.

"Er zijn veel nieuwe mensen bijgekomen en veel mensen vertrokken", speculeert Verbeke bij Sport/Voetbalmagazine. "Misschien zaten de lekken bij het deel dat vertrokken is... Onze boodschap naar het personeel was duidelijk: wie informatie lekt, ligt buiten. Punt. No excuses. Ik vind het knap dat iedereen er zich aan houdt."

Zeker de transfer van Hoedt had makkelijk kunnen uitlekken. "Bij de opening van het seizoen hebben we een barbecue georganiseerd op het grote terras. Het voltallige personeel was aanwezig en Hoedt liep hier gewoon rond. De transfer was nog lang niet beklonken en iedereen wist wie Hoedt was. Maar we hebben het nog zes dagen kunnen stilhouden tot alles officieel rond was."

Anderlecht is hoe dan ook nog niet klaar op de transfermarkt. Verbeke moet nog op zoek gaan naar een scorende spits om Lukas Nmecha te doen vergeten.