OFFICIEEL: Eindelijk klaart de mist op, Genoa kondigt huurling Vanheusden aan

OFFICIEEL: Eindelijk klaart de mist op, Genoa kondigt huurling Vanheusden aan

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 20:45di 20-07-2021 om 20:45

God mag weten waarom het zo lang moeten duren heeft, maar eindelijk is de huurdeal rond Zinho Vanheusden officieel gecommuniceerd. Vanwege de radiostilte vanuit Milaan heeft Genoa FC het heft dan maar in eigen handen genomen.

Via haar sociale media heeft Genoa aangekondigd dat Vanheusden het komende seizoen op huurbasis afwerkt in de havenstad aan de Liturgische kust. De eenvoudige Rode Duivel mag zich dus eindelijk uit volle borst Rossoblù noemen. Dat hij zijn carrière zou voortzetten bij de Italiaanse middenmoter, was al even bekend. Vanheusden reisde vorige week zelfs af naar het trainingskamp in Oostenrijk.

Toch bleef een bevestiging tot op heden uit. Eigenlijk had Internazionale dat nieuws voor haar rekening moeten nemen, aangezien Vanheusden onder contract ligt bij de regerende landskampioen uit de laars. Die nam hem deze zomer voor zo'n zestien miljoen euro over van het noodlijdende Standard Luik. Voor een doorbraak in Milaan achtte Inter onze landgenoot nog net wat te groen achter de oren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws