Maandag nog op de loonlijst van Anderlecht, donderdag speelt Vranjes al Europees

Maandag nog op de loonlijst van Anderlecht, donderdag speelt Vranjes al Europees

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 21:00di 20-07-2021 om 21:00

Na een erg hobbelige passage heeft RSC Anderlecht zich definitief kunnen ontdoen van Ognjen Vranjes. De mandekker viel vooral op door zowel op als naast het veld al eens over het randje te gaan. AEK Athene heeft hem nu opgenomen. Hoezeer die club hem wilde, blijkt uit de Europese selectie die het dinsdag bekend maakt.

Zo'n 24 uur nadat de deal rond Vranjes officieel is gemaakt, heeft AEK hem al opgenomen in de wedstrijdkern voor de eerste Europese confrontatie van het seizoen. Die vindt deze donderdag plaats. In de tweede voorronde van de kersverse Conference League gaan de Grieken op bezoek bij het Bosnische FK Velez Mostar. Ook Vranjes zal dus mee op het vliegtuig stappen.

Of Vranjes, nota bene zelf een Bosniër, ook minuten zal maken in zijn vaderland, valt nog af te wachten. In aanloop naar het Europese duel heeft hij uiteraard nauwelijks kunnen meetrainen met zijn 'nieuwe' ploeggenoten. Die aanhalingstekens bij het woord 'nieuw' spelen echter in zijn voordeel, want Anderlecht leende de verdediger eerder al eens terug uit aan AEK. Daar is hij overigens aan zijn derde ambtstermijn toe. Vranjes maakte er nooit een geheim van dat AEK zijn grote liefde was, en vice versa trouwens. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws