Ook Anderlecht blijkt plots fan van Genk-target Ugbo: Ze wilden hem altijd al

Ook Anderlecht blijkt plots fan van Genk-target Ugbo: "Ze wilden hem altijd al"

20-07-2021 20:16
11

KRC Genk probeert nu al enkele weken om Ike Ugbo los te weken bij Chelsea FC. De vicekampioen lijkt ook op de goede weg, of strooit ... RSC Anderlecht nog roer in het eten? Naar verluidt heeft Peter Verbeke de spits plots evenzeer op zijn verlanglijstje staan.

Heel gek is die aanname niet, aangezien Anderlecht eigenlijk al een hele zomermercato op zoek is naar een nieuwe aanvalsleider na het vertrek van Lukas Nmecha. Gezien de puike prestaties van Ugbo in dienst van Cercle Brugge is de link snel gelegd. Toch is het nieuws best opvallend, aangezien de naam van Anderlecht tot op heden nog niet gevallen was in het dossier.

Nu zou paars-wit Ugbo dus wel degelijk op een lijstje kandidaten hebben staan, meldt All Soccer NigeriaVolgens een bron dicht bij het Nigeriaanse medium heeft de doelpuntenmaker zelfs geen geheimen meer voor Anderlecht. "Ze wilden hem altijd al hebben", wordt die persoon geciteerd.

Het valt echter te betwijfelen of Genk dit stukje kaas nog van het brood zal laten eten. Naar verluidt hebben beide partijen al een persoonlijk akkoord bereikt, waardoor de Limburgers enkel moederclub Chelsea FC moeten overtuigen met een voldoende hoge transfersom. Overigens zou ook het Italiaanse Bologna zich in de strijd om Ugbo gemengd hebben.