OFFICIEEL: Cercle verwelkomt weer twee Monaco-discipelen, maar ditmaal definitief

OFFICIEEL: Cercle verwelkomt weer twee Monaco-discipelen, maar ditmaal definitief

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 19:19di 20-07-2021 om 19:19

Cercle Brugge heeft opnieuw zaakjes gedaan met AS Monaco, zij het op een andere wijze dan in het verleden. Ditmaal krijgt De Vereniging geen spelers in bruikleen vanuit het Prinsdom, maar neemt het een tweetal op definitieve basis over. Het gaat om Boris Popovic en Edgaras Utkus.

Via de officiële kanalen laat Cercle weten dat beide heren de groen-zwarte troepen definitief versterken. Het gaat met andere woorden niet om een leenconstructie, maar om een volwaardige transfer. Popovic ondertekende een overeenkomst tot medio 2022 in Brugge, Utkus kreeg er zelfs een jaartje bovenop. 

Yves Vanderhaeghe ging niet over één nacht ijs om te beslissen over zijn kersverse aanwinsten. Eind vorig seizoen mocht hij in het kader van de samenwerking tussen Cercle en Monaco al eens naar de moederclub afzakken om enkele trainingen te geven. Toen zijn Popovic en Utkus hem opgevallen. Na overleg met de Monaco-top kreeg dat tweetal de kans om zich in de voorbereiding te bewijzen bij Cercle.

Dat hebben ze de voorbije zes weken met verve gedaan, waardoor er een contract uit de bus is komen rollen. Popovic is een rijzige (1,87m) verdediger uit Servië, die daar belofte-international is. Ook Utkus is geen kleine jongen. De 1,90 meter lange middenvelder komt oorspronkelijk uit Litouwen. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Waar zie jij Cercle eindigen komend seizoen?

Champions Play-Off
7%
Europe Play-Off
0%
Middenmoot: 9-12
33%
Tussen plek 13 en 15
45%
16e
8%
17e
0%
18e
7%
(85 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws