OFFICIEEL: Moeskroen haalt Mandanda weg bij Charleroi

OFFICIEEL: Moeskroen haalt Mandanda weg bij Charleroi

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 18:15di 20-07-2021 om 18:15

Parfait Mandanda heeft een nieuwe club gevonden in België. Na tien jaar Charleroi verlaat de doelman de Carolo's en gaat hij aan de slag bij Royal Excel Mouscron.

Dat meldt Moeskroen via de officiële kanalen. Mandanda heeft zijn handtekening gezet onder een eenjarig contract bij de club, met optie op een extra seizoen. Voor de 31-jarige doelman komt er zo een einde aan een tien jaar durend verhaal bij Charleroi.

Mandanda werd in 2011 door Charleroi naar België gehaald en stond toen nog in Tweede Klasse onder de palen bij Charleroi. Hij kende periodes met ups en downs bij de club en speelde uiteindelijk 99 partijen voor Charleroi. De laatste jaren kwam hij helemaal niet meer aan de bak en werd Mandanda onder andere uitgeleend aan Dinamo Boekarest (Roemenië) en Hartford Athletic (VS). Nu trekt hij richting Moeskroen.

De club uit Henegouwen zocht naar een nieuwe doelman na het vertrek van Hervé Koffi, die een transfer naar... Charleroi wist te verzilveren. Nu moet Mandanda Moeskroen aan de promotie zien te helpen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws