Clement weigerde lucratieve deals: Ik kon héél andere keuzes maken

Clement weigerde lucratieve deals: "Ik kon héél andere keuzes maken"

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 18:44di 20-07-2021 om 18:44

Club Brugge gaat voor een derde jaar op rij aan het seizoen beginnen met Philippe Clement als trainer. Hij gaat ook voor zijn derde titel op rij met Club Brugge, al kon Clement ook richting het buitenland vertrekken. Toch besloot hij om te blijven.

Clement werd gelinkt aan verschillende buitenlandse clubs, maar koos voor een langer verblijf bij Club Brugge en in ons land. Er wordt hem dan ook weleens een gebrek aan ambitie verweten. Zo ziet Clement het helemaal niet. "Ik heb héél veel ambitie. Ik ben hier nog steeds omwille van de plaats waar Club Brugge op dit moment staat en de richting waarin de club wil", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

En daarnaast vindt Clement het sportieve verhaal bijzonder belangrijk in zijn carrière. Voor het geld doet hij het niet. "Dan was ik hier niet meer. Ik kon heel andere keuzes maken", klinkt het. Zo toonden naar verluidt ploegen uit het Midden-Oosten en China interesse in Clement.

Het icoon van Club Brugge bleef echter bij Blauw-Zwart en zet zijn verhaal dus voort. Een vertrek hoeft ook helemaal niet. Zeker niet nu. "Ik ben hier heel gelukkig en proef nog veel ambitie in dit huis. Het is niet dat de top hier is bereikt en dat het nu alleen minder kan worden", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws