Club Brugge zoekt versterkingen, maar plant geen groot transferoffensief

Club Brugge zoekt versterkingen, maar plant geen groot transferoffensief

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 17:15di 20-07-2021 om 17:15

We zijn bijna een maand ver in de transferperiode, maar Club Brugge heeft nog steeds geen nieuwe aanwinsten in huis gehaald. Het blijft voorlopig stil bij de landskampioen. Al zal er nog wat gebeuren, zo geeft Philippe Clement aan.

Bij Club Brugge zag men onder andere Nabil Dirar en Tahith Chong vertrekken, terwijl Krépin Diatta afgelopen winter al afscheid nam. Op de flanken kan Club Brugge dus nog wel iets extra gebruiken. "Daar zijn we mee bezig", stelt Clement de supporters van Club Brugge gerust in Sport/Voetbalmagazine.

"Club heeft daar een fantastisch trackrecord, de voorbije jaren hebben de scouts goeie dingen aangebracht. Het is zaak om de juiste man te vinden voor de juiste prijs en in juni gebeurt dat niet vaak. In de huidige markt nog minder", geeft hij aan.

Een heus transferoffensief lijken we ook niet te krijgen bij Club Brugge. Veel transfers ligt niet in het stappenplan van Club Brugge. "We zijn ervan overtuigd zijn dat er nog veel groei zit in deze groep. En daarnaast is het net als vorig jaar ook nu weer een speciale markt door corona. We gaan ons gericht versterken", besluit Clement.

Op uitgaand vlak worden vooral Clinton Mata, Odilon Kossounou, Noa Lang en Charles De Ketelaere gelinkt aan een transfer. Daarnaast zou Club Brugge interesse tonen in Koni De Winter en Sebastian Villa.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws