'Balikwisha (Antwerp) kon Standard in 2019 al verlaten voor RSC Anderlecht'

'Balikwisha (Antwerp) kon Standard in 2019 al verlaten voor RSC Anderlecht'

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 16:45di 20-07-2021 om 16:45

Michel-Ange Balikwisha zat deze zomer verwikkeld in een heuse transfersoap. Standard zag de aanvaller richting Royal Antwerp FC, maar makkelijk waren die onderhandelingen niet. Ook Club Brugge toonde interesse en in het verleden bleek hij zelfs op de radar van RSC Anderlecht gestaan te hebben.

Dat weet men te melden bij Sport/Voetbalmagazine. Balikwisha zette zijn eerste stappen in het voetbal bij RSC Anderlecht en vertrok in 2014 richting Standard. Daar was hij één van de grote talenten, maar moest hij blijven wachten op een eerste profcontract. Anderlecht hoopte daarvan te profiteren.

Zo weet het weekblad dat Anderlecht in de zomer van 2019 een poging deed om Balikwisha in huis te halen. Het ving echter bot bij de aanvaller, die koos voor een langer verblijf bij de Rouches en uiteindelijk ook doorbrak bij Standard.

Het voorbije seizoen speelde de twintigjarige Balikwisha zijn eerste volledige seizoen bij Standard. Hij speelde zich daarmee in de kijker van Club Brugge, dat naar verluidt afgelopen winter al interesse toonde. Toch is het Antwerp dat de aanvaller deze zomer uiteindelijk in huis kon halen. Het betaalde zo'n zes miljoen euro voor Balikwisha.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws