Verbeke: 'Wie informatie lekt bij Anderlecht ligt buiten, no excuses'

Verbeke: 'Wie informatie lekt bij Anderlecht ligt buiten, no excuses'

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 15:20di 20-07-2021 om 15:20

Het was de voorbije jaren een oud zeer bij RSC Anderlecht, dat inkomende en uitgaande transfers wel vaker gelekt zag worden. Dat is de voorbije jaren niet langer het geval. Daar lijkt ook Peter Verbeke iets mee te maken hebben.

Bij de inbreng van Sportief Directeur Verbeke was het duidelijk; er mocht geen nieuws over transfers meer naar buiten komen. "Onze boodschap naar het personeel was duidelijk: wie informatie lekt, ligt buiten. Punt. No excuses. Ik vind het knap dat iedereen er zich aan houdt", zegt Verbeke bij Sport/Voetbalmagazine.

En dat lijkt ook zijn vruchten afgeworpen te hebben. Zo deelt Verbeke nog een anekdote mee over de transfer van Wesley Hoedt deze zomer. "Bij de opening van het seizoen hebben we een barbecue georganiseerd op het grote terras. Het voltallige personeel was aanwezig en Wesley Hoedt liep hier gewoon rond", zegt hij. De transfer was echter nog niet rond. Toch kwam het niets over de transfer van Hoedt niet naar buiten, zes dagen voor het nieuws ook officieel werd meegedeeld.

Ook het personeelsverloop bij Anderlecht heeft mogelijk iets te maken met het minder gelekte nieuws. Zo nam paars-wit sinds de komst van Marc Coucke afscheid van flink wat personeelsleden die al jaren meegingen bij de club. "Misschien zaten de lekken bij het deel dat vertrokken is", oordeelt Verbeke nog.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws