'KRC Genk dreigt toptalent Dwomoh te zien vertrekken, AC Milan toont interesse'

'KRC Genk dreigt toptalent Dwomoh te zien vertrekken, AC Milan toont interesse'

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 15:40di 20-07-2021 om 15:40

Voor Pierre Dwomoh komt er mogelijk toch geen grote doorbraak aan bij KRC Genk. De middenvelder werd bestempeld als een groot talent en mocht al debuteren, maar kreeg de voorbije maanden amper kansen. Toch kan hij een mooie transfer versieren richting AC Milan.

Met dat nieuws komt Calciomercato naar buiten. De Italiaanse bron weet via journalist Sacha Tavolieri dat Dwomoh al enkele maanden wordt gevolgd door AC Milan. De Italiaanse topclub heeft Dwomoh al hoog op het verlanglijstje staan en zou deze zomer weleens een poging kunnen wagen om de middenvelder in huis te halen.

Dwomoh wordt bij KRC Genk gezien als één van de absolute toptalenten en mocht op zestienjarige leeftijd ook al debuteren bij de Limburgers. De laatste maanden werd hij echter uit de selectie gehouden en lijkt hij op het achterplan verzeild geraakt te zijn.

Daar hoopt AC Milan nu van te kunnen profiteren. De Italiaanse club speurt over heel Europa naar de grootste talenten en hoopt met Dwomoh een nieuw goudhaantje gevonden te hebben. Het is echter nog maar de vraag of Genk de middenvelder, die nog een contract tot medio 2024 heeft bij de club, ook zal laten gaan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws